ODSVIRAO JE SVOJE! Poznat naslednik Igora Duljaja? Bomba u Humskoj!
Igor Duljaj, Foto: Starsport

kraj?

ODSVIRAO JE SVOJE! Poznat naslednik Igora Duljaja? Bomba u Humskoj!

Stiže slavno ime

Objavljeno: 12:17h

Čelnici Partizana doneli su odluku da pokušaju da dogovore dolazak trenera Vladimira Ivića u Humsku, kako bi nasledio Igora Duljaja na klupi crno-belih, ekskluzivno saznaje Informer.

Bivši igrač crno-belih, a danas uspešan trener mnogobrojnih klubova trenutno je bez posla i nalazi se u Solunu, gde i živi sa porodicom.

Vladimir Ivić, nekadašnji trener Partizana
Vladimir Ivić, nekadašnji trener Partizana foto: Profimedia

Nekoliko razgovora sa njim je već obavljeno, a u ime Partizana u Grčku bi trebalo da ide bivši sportski direktor Ivica Iliev.

Prema rečima izvora Informera, obe strane su zainteresovane za saradnju, tako da će razgovor biti baziran na detaljima, planovima i onom što se od Ivića očekuje ako dođe u Partizan.

- Iliev i Ivić su privatno jako dobri. Zbog toga će on da ide da priča sa njim. Uz to, Iliev poznaje ovu upravu, bio je godinama u klubu, sarađivao je sa ljudima koji vode Partizan i više puta je rekao da iako nije u klubu, pomogao bi im sve što može, a sada se namešta lepa prilika. Plan je da 5. maja otputuje u Solun i uživo priča naširoko sa Ivićem - objašnjava izvor Informera.

Bonus video:

03:34

Natho LJUT posle derbija: Ovo nije fudbal, neko mora da kaže istinu!

(Espreso/Informer/Prenela: Iva Krga)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.